Termeni şi condiţii

Următoarele reguli stabilesc politica de confidenţialitate adoptată de www.scmpolitehnica.ro. Aceasta politică explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informaţie personală pe care ne-o puteţi oferi pe parcursul utilizării website-ului sau plasării unei comenzi online.

Informaţiile personale înseamnă orice tip de informaţie care vă identifică pe dvs în nume personal . Informaţiile oferite în momentul când vă înregistraţi sunt folosite la accesarea funcţionalităţilor create special pentru clienţii înregistraţi, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promoţionale în functie de comenziile deja efectuate etc. Promotiile de pe www.scmpolitehnica.ro sunt pe termen limitat si nu se cumuleaza cu alte promotii active deja pe site sau cu vouchere/cupoane cadou.

În eventualitatea în care vindem sau înstrăinăm într-un alt mod o fracţiune sau întregul nostru business către o altă entitate, ne rezervăm dreptul de a transfera informaţia dumneavoastră ca parte a oricăror active vândute sau disponibilizate.

Colectăm informaţiile de la clienţi pentru a putea onora comenzile şi pentru a servi cât mai bine clienţii noştri cu informaţii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării. Informaţiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informaţiile referitoare la cardurile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către site-ul www.scmpolitehnica.ro. Email-ul şi parola sunt date colectate cu scopul autentificării clientului pe site. Toate datele colectate sunt stocate şi criptate după caz folosind metode avansate de securizare.

Avem proceduri de securitate care acoperă stocarea şi divulgarea informaţiilor dumneavoastră, pentru a preveni accesul neautorizat şi pentru a acţiona în concordanţă cu legislaţia din România referitoare la protejarea datelor. Pentru o mai mare siguranţă, în unele cazuri este posibil să vă cerem să faceţi dovada identităţii dumneavoastră înainte de a va dezvălui anumite informaţii personale.

Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidenţialitate care pot afecta modul în care utilizăm informaţia furnizată de dvs. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce priveşte confidenţialitatea datelor personale şi să verifice regulile stipulate de această politică, pentru a-şi reactualiza preferinţele.

Plata şi livrarea
Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.scmpolitehnica.ro are valoare contractuală.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid CicloCurier. Cheltuielile de transport le suportă clientul, însă vor fi specificate în factura finală, afişată după plasarea comenzii sau în contul dvs. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi sărbătorile legale.
Eventualele întârzieri ale curierului pot apărea dacă pe traseu apar probleme sau dacă zona de livrare este pe o rută exterioară zonei de acoperire a curierului. În cazuri excepţionale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat de operatorii noştri în cât timp acesta va putea ajunge la dvs. Sâmbăta şi Duminica nu se fac livrări. Costurile transportului şi preţurile produselor pot fi modificate fără o notificare prealabilă.
Înainte de a comanda un produs, verificaţi dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate clienţilor. Comenzile respective pot fi păstrate termen de o lună de zile, la solicitarea clientului şi se livrează în momentul în care apar produsele respective pe stoc. Dacă în termen de o lună nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fără o altă notificare. Dacă clientul nu precizează că aceste comenzi să fie păstrate, acestea vor fi considerate nule.

Responsabilităţi privind produsele
Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara nu garantează că descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru ţine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţă Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă spre soluţionare.
Stocurile de produse afişate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea existenţei unui produs pe stoc, veţi fi contactat prin email sau telefonic. Se poate întampla ca pe site produsul să fie marcat ca existent pe stoc, dar din cauza fluxului de vânzări acesta să nu mai existe în realitate.
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul etc. Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara nu garantează, de asemenea, nici disponibilitatea în stoc a produselor afişate.
Caracteristicile şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. Valoarea maximă a obligaţiilor Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă. Comenzile care nu sunt confirmate prin email sau telefonic sunt anulate.
Preţurile produselor pot fi modificate. Dacă există comenzi în curs de desfăşurare se va respecta preţul de comandă sau după informarea prin email su telefonică a clientului despre noul preţ, acesta poate sau nu să păstreze comanda.
În cazul în care sesizaţi probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală vă rugăm să ne scrieţi la adresa contact@bomb-brothers.com.

Returul produselor
Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe www.bomb-brothers.com în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Conform intrării în vigoare a OUG nr. 34/2014, condiţiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupune completarea şi trimiterea unui formular de retragere, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului.
Mai multe informaţii şi formularul de retragere le găsiţi aici:

Ce trebuie să ştiţi:
Produsul trebuie returnat cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.
Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.
În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 48 de ore de la primirea coletului.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la:

  • Tel: +40 728 029 0477 (Luni-Vineri: 10:00 – 14:00)
  • E-mail: contact@scmpolitehnica.ro

Contact

Asociația Sportivă Clubul de Handbal Politehnica Timișoara
CUI 32034850
Aleea F.C. Ripensia Nr.11, Timișoara
Sediu Social: Bd. Mihai Viteazu Nr. 1, Camin 2 MW, Timișoara
Tel: +40 728 029 0477 (Luni-Vineri: 10:00 – 14:00)
E-mail: contact@scmpolitehnica.ro

Transport asigurat de

Plata cu cardul

Pin It on Pinterest