Parteneri

Prieteni și sponsori.

Municipiul Timișoara a susținut continuu și a influențat dezvoltarea sportului de performanță timișorean, alocând anual din bugetul local contribuții financiare prin contractele de asociere încheiate cu structuri sportive cu echipe de jocuri sportive și secții de discipline sportive individuale. Totodată, Municipiul Timișoara are calitatea de membru în asociații sportive reprezentând jocurile sportive de baschet masculin, fotbal, rugby și handbal masculin, finanțând din bugetul local activitatea sportivă de înaltă performanță și asigurand cadrul de organizare cu susținere din fonduri publice în municipiu, pentru dezvoltarea acestor jocuri menționate.

Prof. Univ. Dr. Ing. Nicolae Robu, Primarul Timișoarei

Primăria și Consiliul Local Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara este una din cele mai mari universități tehnice din Europa Centrală și de Est. Programele de studiu oferite sunt organizate după sistemul Bologna, în trei cicluri: Licență, Masterat, Doctorat. UPT cuprinde 10 facultăți la care sunt înscriși c. 15 000 de studenți. Corpul profesoral este format din c. 700 de cadre didactice care își desfășoară activitatea în cadrul a 25 de departamente, în timp ce personalul administrativ și auxiliar numără în jur de 900 de cadre. În 2011 a fost clasificată în prima categorie din România, cea a universităților de cercetare avansată și educație.

Sportul a fost întotdeauna o componentă principală a educației pe care o oferă Universitatea Politehnica Timișoara. Aceasta deține numeroase facilități sportive, oferind probabil una dintre cele mai bune alegeri din Europa Centrală și de Est. Aceste facilități includ două baze sportive, cu două săli acoperite complet echipate pentru jocuri cu mingea, două terenuri de fotbal standard pentru competiții, un teren de fotbal acoperit cu gazon artificial, șase terenuri de tenis cu nocturnă, două terenuri de handbal, un complex de bazine de înot, săli de fitness și facilități pentru multe alte jocuri sportive.

Prof. Univ. Dr. Ing. Viorel-Aurel Șerban

Universitatea Politehnica Timișoara

Clubul Sportiv Universitar Politehnica este clubul sub care a funcționat echipa noastră până în vara anului 2016. În prezent sub acest club activează echipa a doua a Universității Politehnica, în Divizia A.

Sub CSU Politehnica funcționează mai multe secții: atletism, canotaj, scrimă, pentatlon modern, alpinism, parasutism, karate WKC, volei feminin, handbal masculin.

Prof. Univ. Dr. Mircea Chiș

Clubul Sportiv Universitar Politehnica Timișoara

Misiunea Fundaţiei POLITEHNICA TIMIŞOARA este de a promova prestigiul şi imaginea Universităţii „Politehnica” din Timişoara şi de a dezvolta performanţele educaţionale, ştiinţifice, culturale şi sportive ale acesteia.

Prof. Univ. Dr. Ing. Ivan Bogdanov

Fundația Politehnica

Compania Dosetimpex a fost înfiinţată în anul 1994, în Timişoara şi este în prezent unul din principalii jucători pe piaţa de echipamente de instalaţii pentru construcţii, având lucrări executate sau în curs de realizare în toată ţara.

Societatea şi-a început activitatea ca o afacere cu caracter regional şi a crescut simultan cu piaţa. În 1995, Dosetimpex a câştigat licitaţia pentru proiectare în cadrul dezvoltării BRD-GSG, din Timişoara, astfel intrând pe segmentul lucrărilor de mare amploare iar din 2002 a primit certificarea ISO pentru înaltele standarde profesionale demonstrate de echipa noastră.

Astăzi Dosetimpex reprezintă un punct de reper în proiectarea, execuţia şi livrarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii.

Dosetimpex

Furnizor mondial pentru constructorii de automobile și camioane, Grupul MGI Coutier dezvoltă un savoire faire în două domenii de expertiză: managementul fluidelor și al mecanismelor. Grupul numără 42 de filiale industriale, în 22 de țări, pe cinci continente, având mai mult de 7500 angajați, la nivel mondial.

MGI Coutier

Continental Anvelope Timișoara este prima și cea mai mare investiție a corporației Continental în România. Compania investește constant pentru îmbunătățirea constantă a tehnicii, tehnologiei și calității proceselor și produselor sale, în același timp axându-se pe noile tehnologii de protecția mediului și de ergonomie. În cei peste 15 ani de activitate, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până în prezent, peste 165 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.

Continental Anvelope

Zoppas Industries Romania este numarul unu in Europa in domeniul rezistentelor si sistemelor electrice de incalzit pentru aplicatii casnice, industriale si aplicatii industriale speciale.

Zoppas Industries

Scopul REHA Clinic este de a promova tehnica McKenzie in Timișoara. Clinica oferă produse specifice tehnicii McKenzie, suporți lombari, kinetoterapie, gimnastică medicala, gimnastica spatelui și este deja un partener tradițional al handbaliștilor în alb-violet.

Compartimentul de recuperare-kinetoterapie din cadrul REHA Clinic funcționează în regim ambulator, spectrul de servicii medicale oferite fiind canalizat în principal spre recuperarea posttraumatică a membrelor, însă și spre kinetoterapia recuperatorie a membrului inferior și a pacientului politraumatizat, precum și a patologiei cronice sau acute a coloanei vertebrale.

REHA Clinic

Centrul RMN Telescan oferă servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță atât prin dotare, cât și prin prezența unei echipe medicale de profesioniști, cu o îndelungată experiență în domeniu.

Telescan

Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest