Misiune și viziune

Handbalul alb-violet într-o nouă abordare.

Handbal

“O minge de handbal în fiecare casă din Timișoara”: Suntem devotați dezvoltării handbalului în Timișoara și vom urmări dezvoltarea lui pe toate palierele: juniori, amatori și sport de masa și înaltă performanță. Țintim către prezența handbalului în fiecare casă din comunitate. Creștem și protejăm jocul de handbal și vrem să fie practicat cu plăcere de familii în timpul liber.

Fani

“Cea mai bună experiență de sport din România”: Handbal de cea mai înaltă calitate, servicii și produse excelente, spectacol și spirit de luptă, suntem dedicați fanilor noștri și dorim crearea celor mai bune experiențe posibile pentru ei, atât pe teren, cât și în afara lui.

Comunitate

“Poli pentru toți”: Ne implicăm necondiționat în comunitatea din care facem parte și dezvoltăm proiecte inovatoare care răspund nevoilor comunității. Promovăm educația și responsabilitatea socială și ne folosim de toate resursele disponibile ca să aducem în prim plan cauze ce merită sprijinite.

Odată cu noua siglă a echipei de handbal masculin, urmărim o abordare integrată a noțiunii de “brand”, prin care dorim să creștem prestigiul handbalului local cu ajutorul proiectelor gândite pe trei piloni: fani – handbal – comunitate.

SCM Politehnica va tinde spre excelență, pentru că acest nivel trebuie atins atât de lotul de jucători, pe teren, cât și de structura managerială în afara terenului şi în interacțiunea cu celelalte medii ale societății. Noua identitate se naște şi din dorința unui țel mai mare, cu o direcție clară, înspre care să ne îndreptăm cu toate forțele de care dispunem și care să ne caracterizeze spiritul și dragostea noastră pentru handbal.

Ne dorim, de asemenea, să fim accesibili și să atragem din nou tinerii spre acest sport frumos și dinamic, atât de iubit în trecut de toată România. Astfel, revitalizarea handbalului devine unul dintre scopurile principale ale Clubului și toate proiectele noastre viitoare se vor concentra într-un fel sau altul în această direcție, pentru a fi parte din obiectivul FRH – Handbalul, sport național!

„Sigla este doar o parte din noua identitate organizaţională pe care o lansăm şi este o evoluție naturală a celei pe care am folosit-o până acum. Inspirația pentru noile elemente provine din istoria oraşului şi a clubului. Coroana aurie din siglă reprezintă titlul de campioni câștigat de Politehnica în 1991, primul titlu câștigat de o echipa din afara capitalei. De asemenea, motivul focului se va regăsi pe viitor în mai multe elemente de identitate. Am fost constrânși poate de o componentă funcţională puternică, pragmatică, în construirea identității pentru că am dorit ca aceasta să fie mult mai versatilă și ușor de folosit pe diferite medii și la dimensiuni diverse în producția publicitară. Suntem siguri că această înnoire va avea un impact pozitiv în strategia noastră de a fideliza suporterii şi de a aduce mai multă lume aproape de handbal.” (Doru Costică)

Echipa de creație:
Doru Costică – strategie și planificare
Vasile Adnan – design

Valorile Politehnicii

Respectul pentru sine și pentru adversari, pentru proprii jucători, pentru fani, parteneri, comunitate și mediul înconjurător, pentru jocul de handbal, pentru tot ce înseamnă Politehnica.

Inovarea: spiritul inovator al Universității Politehnica și al Timișoarei trăiește în echipa de handbal și în toate programele și proiectele desfășurate de noi. Dezvoltăm soluții și le implementăm cu agilitate, creativitate, curaj și viziune.

Inițiativa: încurajăm o cultură a responsabilității și a asumării răspunderii. Dorim să fim cei care creează oportunități și nu doar să reacționăm la cele care vin înspre noi. Pasiunea și tradiția continuă prin noi.

Spiritul de echipă: cele mai bune soluții vin prin munca în echipă. Lucrăm împreună și spiritul de echipă ne va ajuta să ne atingem țelurile comune atât în teren, cât și în afara lui, printr-o colaborare între toți cei implicați, fără scopuri și orgolii personale.

Excelența: promisiunea noastră pentru excelență derivă din spiritul de luptă și dorința de îmbunătățire continuă caracteristice Timișoarei. Dăm totul în orice situație, cu ambiție și determinare, nu încetăm să învățăm și ne dorim să progresăm mereu.

Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest