SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e programat sâmbătă, 16 decembrie, la ora 14; o victorie în partida de față ar întregi o toamnă lungă, istovitoare, dar și cu multe satisfacții pe plan sportiv.

Problemele medicale s-au adunat în cele mai recente meciuri și SCM Politehnica nu poate alinia chiar formula perfectă de joc, însă va arăta cu siguranță spiritul de luptă și energia cu care ne-a obișnuit în meciurile de campionat și în confruntarea precedentă, din optimile de finală ale Cupei. De altfel, tocmai acest spirit de învingător i-a propulsat pe alb-violeți pe cea mai bună poziție ocupată de când Liga Națională se desfășoară cu sezon regulat și play-off/play-out. Clubul nostru face apel la public să vină în număr cât mai mare pentru a-i răsplăti pe băieţi pentru această perioadă prolifică!

Partida va fi arbitrată de Laszlo Gal (HR) şi Alexandru Constantin (B), iar observator FRH e desemnat Călin Lascu (AR).

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!