URCĂM PE LOCUL 2!

Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe poziția a doua a clasamentului, în urma celor de la Steaua, care au cu două puncte mai mult. În afara unor momente din perioada de început a întâlnirii, SCM Politehnica a condus ostilitățile și și-a creat un avans pentru o victorie necesară și logică după actuala poziționare din clasament a celor două formații. În repriza secundă, bănățenii s-au distanțat și la șapte, opt și apoi nouă goluri; 24-17, apoi 25-17 în min 40, 33-24 în min 54.

Chiar și în condițiile absențelor lui Lasica, Santeiu și Uruianu, băieții noștri au triumfat prin reușitele lui Hrimiuc 10, Marjanovic 9, Krsto Milosevic 6, Șania 3, Orbovic 2, Cîmpan 2, Vuk Milosevic 2, Fenici 1.

”Cu adevărat rămân surprins plăcut când văd câtă energie au acești băieți, în condiții în care și Vasluiul a alergat enorm de mult. De data aceasta am făcut un meci mult mai bun în atac decât în apărare, am fost disciplinați tactic, cu multe angajări pentru pivotul Didi Hrimiuc, care s-a mișcat foarte bine pe semicerc, s-a demarcat și a primit pase utile. Păcat că în repriza a doua am primit unele goluri, pe care nu trebuia să le încasăm. Mi-e frică de faptul că recuperarea nu va fi una completă pentru băieți, vom avea doar o zi la dispoziție să ne pregătim de jocul de Cupă cu Bacău. Sunt foarte mulțumit de această diferență din finalul meciului; dacă cineva mi-ar fi spus că vom câștiga, eram mulțumit și de unul sau două goluri avantaj. Acum trebuie să ajungem cu bine acasă și să tratăm tot așa de serios și jocul de Cupa României! Avem nevoie de sprijinul publicului, cred că-l vom răsplăti din nou cu un joc de luptă!”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!