VIZĂM VICTORIA CHIAR DACĂ SUNT PROBLEME DE LOT!

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara au numeroase accidentări în perspectiva meciului de miercuri, 13 decembrie, cu HC Vaslui din deplasare. Bănățenii au ajuns în Moldova fără Santeiu, Lasica și Uruianu, toți cu accidentări după cele mai recente meciuri jucate în ultimele 10 zile.

Antrenorul Pero Milosevic spune că echipa lui va lupta și în acest joc și speră ca încrederea jucătorilor să fie la fel de ridicată precum în evoluțiile convingătoare din jocurile lunii decembrie, care au dus Politehnica pe locul 3 în campionat la doar două puncte de prima poziție. ”Munca noastră de doi ani și jumătate se vede tot mai bine cu un stil de joc, care a impus respectul adversarilor” spunea tehnicianul violeților la capătul meciului entuziasmant de duminica trecută cu Dunărea Călărași. Despre meciul de la Vaslui, Pero Milosevic a adăugat: ”Îmi doresc să jucăm defensiva noastră din ultima vreme, cu eficiență ridicată. Știm că putem să ne impunem dacă de apărăm la maximum”.

Meciul Vaslui – Timișoara e mâine la ora 18,30, netelevizat. Arbitrii desemnați la acest joc sunt gorjenii Anton Drăgănescu și Adrian Eremia; observatorul FRH este argeșeanul Gheorghe Antonescu.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!