AMBELE TABERE ȘI-AU ATINS OBIECTIVELE

Calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, la handbal masculin, a fost comentată de ambele bănci tehnice ale celor două echipe ce s-au întâlnit la sala ”Constantin Jude”. SCM Politehnica a învins cu 39-30 (21-14) CSU Suceava într-un meci în care toți jucătorii de câmp ai bănățenilor și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Meciul a fost la discreția violeților, care au avut un avantaj maxim de 13 goluri și l-au terminat liniștiți că nu au mai intervenit alte probleme medicale.

Iată și declarațiile antrenorilor după întâlnirea ce a deschis optimile de finală ale Cupei:

”Sunt foarte mulțumit pentru că fără Fenici accidentat la mușchiul coastei, fără Daskaloski, Orbovic și Marjanovic, care au fost folosiți frecvent la celelalte meciuri, echipa a mers foarte bine. M-a bucurat evoluția lui Neamțu, pentru că a venit după o accidentare destul de serioasă, la gleznă, l-a ținut afară cam trei săptămâni, însă acum e bine și a demonstrat că ne putem baza pe el. Cu toții au jucat bine pe apărare, unde îl remarc și pe Răzvan Vîlceanu, care de asemenea, când l-am utilizat a dat randament în a doua parte. Toată lumea a jucat, cu excepția celor 3 – 4 jucători care au fost menajați, pentru că mai avem trei meciuri de jucat.”

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

”Noi am venit cu gândul să introducem jucătorii mai puțin folosiți de-a lungul campionatului. Am venit și cu obiectivul de a nu ne accidenta, pentru că mai avem două meciuri oficiale în acest an, cu Constanța și cu Steaua, de unde încercăm să scoatem ce putem. Suntem în grafi în competiția internă, cu o mică excepție – remiza de acasă cu Focșani. Suntem bucuroși că am ieșit cu bine din această deplasare, pe care am făcut-o cu trenul în ziua partidei și pe care o vom continua imediat după meci.”

Iulian Andrei, antrenor secund CSU Suceava

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!