ANTRENAMENT CU JUNIORII; ÎN CUPĂ, INTRARE LIBERĂ!

Băieții de la SCM Politehnica au oferit cadouri, în ajun de Moș Nicolae, juniorilor alb-violeți, pe care i-au felicitat pentru parcursul remarcabil din faza zonală a campionatului național. Foarte tinerii jucători s-au antrenat fiecare pe postul lui cu jucătorul echivalent din echipa mare. La final, seniorii le-au oferit cadouri și câte un tricou semnat. Jucătorii au fost ajutați în această acțiune de sponsorul Continental Anvelope Timișoara!

Handbaliștii noștri au îmbinat utilul cu plăcutul la sala Banu Sport înaintea jocului cu CSU Suceava din optimile de finală ale Cupei României. Bănățenii au uitat repede bucuria victoriei cu Minaur Baia Mare, pentru a se concentra acum pe întâlnirea programată miercuri, 6 decembrie, la ora 14, la sala Constantin Jude. Intrarea la meci este liberă! Practic, Cupa României reprezintă un traseu mai scurt spre câștigarea unui loc de cupă europeană; sunt doar patru pași, însă niciunul dintre primii doi (optimi de finală și sferturi de finală) nu poate fi greșit în niciun fel.

Bucovinenii vin în Banat după două luni și jumătate de la deplasarea din Liga Națională; atunci, Poli s-a impus la 10 goluri diferență, scor 34-24. Timișoara speră să depășească gruparea suceveană pentru ca apoi să dispute sferturile de finală tot în decembrie, dar la mijlocul lunii.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!