FRUMOS FINAL DE TUR!

Echipa noastră s-a impus cu 26-19 în ultima partidă a turului din sezonul regulat, contra celor de la Minaur, și arată tot mai mult că se descurcă să iasă din momente dificile. Chiar dacă violeții au fost egalați aproape de mijlocul reprizei a doua, au schimbat registrul tactic și au speculat avantajele superiorității numerice, ajungând din nou la un avans liniștitor pentru un rezultat convingător! a fost relativ cuminte în prima parte, dar s-a animat după pauză și i-a avut drept câștigători pe alb-violeți, scor 26-19 în ultima etapă din turul sezonului regulat al Ligii Naționale.

La declarațiile de final, antrenorul Pero Milosevic a remarcat forța de revenire a echipei sale și posibilitățile din ce în ce mai numeroase de a schimba oamenii din defensivă pentru o prospețime cât mai lungă. ”Sunt foarte mulțumit de modul cum răspund băieții, într-o perioadă foarte aglomerată cu maximum cinci jocuri în 15 zile. M-a bucurat și eficiența din poartă, dar și cea de pe semicercul nostru” a spus tehnicianul muntenegrean. Întrebat de moralul băieților în condiții financiare dificile, Pero a răspuns: ”Băieții luptă și au încredere că problemele se vor rezolva cu ajutorul autorităților locale. Nu e ușor să parcurgem o astfel de perioadă, însă vrem să arătăm caracter și să dăm maximum în această perioadă cu jocuri foarte importante pentru continuarea sezonului. Nu e ușor nici pentru mine ca antrenor să lucrez cu oameni ce-și așteaptă drepturile de două-trei luni, dar facem ca în joc, în timpul meciurilor, să nu se simtă problemele”.

De partea cealaltă, directorul general al celor de la Minaur, Ionuț Marta și-a îndreptat atenția în special asupra arbitrajului: ”Am făcut un joc bun, poate cel mai bun dintre ultimele cinci pe care le-am pierdut, păcat că rezultatul nu a putut fi altul. Din păcate, există factori externi care ne influențează evoluția și nu ne lasă să ne exprimăm la ceea ce cred eu că ar fi spectacolul handbalistic. Arbitrii au depășit limita bunului simț în ceea ce privește cinci la sută pentru gazde” a spus conducătorul băimărean.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!