DE DRAGUL DUELURILOR DE ALTĂDATĂ

Derby-ul handbalistic tradițional de provincie, multă vreme, duelul dintre Timișoara și Baia Mare promite să fie atractiv și de data aceasta, chiar dacă trupa maramureșeană are statut de nou promovată. Meciul e sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 16, la sala ”Constantin Jude”. Handbaliștii alb-violeți au pregătit jocul cu Minaur Baia Mare în efectiv complet, chiar dacă au mai fost unele probleme medicale minore, care i-au privat pe unii băieți de câte o zi de antrenament.

Trebuie să repetăm partidele pe care le-am disputat în ultima vreme, în special pe defensivă. Baia Mare e unul din orașele unde handbalul e foarte iubit și care trăiește întotdeauna pentru acest sport. Au o echipă cu mulți jucători experimentați, dar și noi avem o atmosferă bună indiferent de perioadele pe care le trăim. Trebuie, de asemenea, să fim răbdători în atac și să speculăm momentele noastre favorabile. Avem nevoie de concentrare și să fim încrezători în forțele noastre, pentru că am demonstrat de cele mai multe ori în această toamnă, că atunci când suntem disciplinați tactic, meciurile ne devin accesibile.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Echipa noastră are parte de o lună decembrie foarte intensă, cu cinci meciuri în mai puțin de trei săptămâni. Pe lângă partida cu Minaur, violeții trebuie să treacă rapid la pregătirea meciului de Cupa României cu CSU Suceava, programată miercuri, în 6 decembrie, la ora 14; apoi, duminică, în 10 decembrie începe returul Ligii Naționale, cu jocul acasă contra celor de la Dunărea Călărași. În 13 sau 14 decembrie, e jocul în deplasare la HC Vaslui, iar în funcție de rezultatul din Cupă, e posibil și un sfert de finală în competiția knock-out.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!