CEL MAI GREU MECI ACASĂ…

Băieții noștri au nevoie mai mult decât oricând în această toamnă de sprijinul publicului într-un duel pe care vor să-l transforme în rezultat pozitiv! SCM Politehnica primește vizita celor de la HC Odorhei în etapa a 11-a din Liga Națională, joi, 16 noiembrie, de la ora 17,30. Singura incertitudine îl privește pe căpitanul Cristian Fenici, care a făcut o pauză de câteva zile pentru a-și reveni; Fenici a avut o ruptură musculară, ce l-a privat de prezența în deplasarea precedentă la Turda. Acum însă căpitanul alb-violet a revenit la antrenamente și conform celor spuse de antrenorul lui, dorește să intre în meci cu orice preț:

”Cristi Fenici vrea mereu să ne ajute, ieri a intrat la un prim antrenament, e un risc pe care ni-l asumăm, dar cred că și în aceste condiții poate să ajute echipa. Vom decide mâine dacă joacă, înaintea partidei. Știm că vine o echipă puternică cu o apărare avansată, dar anul acesta vrem să progresăm față de rezultatele cu ei de anul trecut. Sunt foarte mulțumit de cum ne apărăm și sper să continuăm tot așa. În atac vom avea mult de lucru, pentru că trebuie să mișcăm această apărare masivă a lor și să căutăm ocazii de a finaliza. Nu e ușor să înscrii, atunci când ai în față câte trei jucători de 2 metri fiecare. Sper ca și publicul să vină să ne ajute, pentru că aproape oriunde am jucat, dar mai ales la Turda și Constanța, a venit multă lume să-i încurajeze pe cei ce au fost gazde. Avem și noi nevoie de mai mulți spectatori!”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Meciul de la Timișoara va fi arbitrat de cuplul clujean Barbu/Badiu, iar observator a fost desemnat reșițeanul Gheorghe Năsturel. Cu o victorie, bănățenii vor egala la puncte adversara lor de mâine și își vor consolida încrederea pentru calificarea în play-off.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!