VICTORIE POLI, LA FĂGĂRAȘ!

Handbaliștii bănățeni s-au impus pe terenul celor de la CSM Făgăraș cu 23-21, după ce aveau și la pauză tot două goluri avantaj, scor 11-9. SCM Poli a avut un avantaj maxim de 7 goluri la mijlocul reprizei secunde, scor 20-13 în min 48. Aproape de finalul întâlnirii gazdele s-au apropiat la două goluri diferență, asta și pe fond de inferioritate numerică la gruparea de pe Bega. Chiar și în aceste condiții, alb-violeții au controlat finalul de meci, reușind să mențină ritmul pozitiv și poziția din prima treime a clasamentului.

Marcatorii Politehnicii în jocul din această seară au fost Orbovic 6, Marjanovic 6, Krsto Milosevic 4, Hrimiuc 3, Lasica 1, Cîmpan 1, Șania 1, Fenici 1.

”Mă bucur că am început cu 3-4 goluri avantaj și, din nou grație apărării, am controlat jocul de la un capăt la altul. În această conjunctură am luat un avans decisiv, chiar dacă au fost unele momente pe final când ne-am complicat puțin. Mă declar foarte foarte mulțumit de modul cum au răspuns băieții în această perioadă. Sper să putem să pregătim bine și jocul ce urmează, contra celor de la Baia Mare; pentru asta am avea nevoie în primul rând de sală disponibilă în cursul zilelor de sâmbătă și duminică.”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!