DEPLASARE LA FĂGĂRAȘ!

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara încheie deplasările turului de campionat cu jocul de joi, 23 noiembrie, de la CSM Făgăraș. Cele două echipe s-au întâlnit și înaintea startului de sezon, în câteva partide amicale, în care timișorenii au arătat un plus de valoare față de adversarii lor. Disputele din Banat s-au consumat la Buziaș, în vară; tot de Buziaș se leagă și actuala perioadă de pregătire a violeților înainte de jocul din județul Brașov, deoarece sala ”Constantin Jude” găzduiește un eveniment extra-sportiv. Băieții s-au pregătit la sala din orașul timișean de la victoria cu Odorheiul și până la momentul plecării în deplasare.

”I-am văzut pe cei de la Făgăraș, sunt foarte puternici și ei, au arătat-o în ultimele două meciuri, cu Suceava acasă și în deplasarea de la CSM București. Trebuie să fim, în continuare, disciplinați tactic și să luptăm la maximum. Etapa trecută, cu Odorheiul, am reușit o repriză foarte bună, la fel ca la Dinamo, iar asta ne dă încredere. La fel de important este să înțelegem că fiecare meci e diferit aici în campionatul românesc; vrem să mergem acolo și ca în toate jocurile afară pe care le-am avut să luptăm și să câștigăm!”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Cu excepția entorsei de săptămâna trecută a lui Denis Neamțu, nu  sunt probleme medicale deosebite la formația bănățeană. Cristian Fenici a avut o pauză mai lungă cu o zi decât colegii lui, după meciul câștigat cu HC Odorhei. Căpitanul polist s-a antrenat în această săptămână, chiar dacă nu e sută la sută refăcut după afecțiunea musculară ce l-a privat de prezența la Turda.

Jocul CSM Făgăraș – SCM Politehnica Timișoara e programat joi, 23 noiembrie, la ora 18, fiind arbitrat de cuplul Drăghici/Drăguț din Vrancea.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!