TIMIȘOARA, FELICITATĂ ȘI DE ADVERSARI!

Derby-ul defensivelor din Liga Națională a început cu puține goluri marcate, dar s-a încheiat cu o demonstrație de handbal pe toate fazele jocului în ce-i privește pe băieșii de la SCM Politehnica! Violeții s-au impus cu 32-25 (13-12), după ce au condus și la 10 goluri diferență, așa cum v-am relatat și pe pagina noastră de Facebook. Au fost remarcabile intervențiile portarilor Savic (prima repriză) și Zlatko Daskaloski (partea a doua), iar în teren toți băieții au evoluat excelent. Lista marcatorilor îi cuprinde pe Krsto Milosevic 8, Fenici 6, Orbovic 4, Marjanovic 4, Vuk Milosevic 4, Șania 3, Cîmpan 2, Lasica 1. La HC Odorhei, golgheter a fost Baranau cu 10 goluri.

Declarațiile antrenorilor:

”Întâi de toate felicit Timișoara! De la începutul sezonului echipa lui Pero Milosevic a jucat un handbal excelent, merită să fie în partea superioară a clasamentului, au trecut cu bine de toate deplasările dificile iar în această seară au fost mai buni, mai ales în repriza a doua. În ce ne privește pe noi, sunt dezamăgit pentru că am fost în meci doar primele 30 de minute, înainte de pauză a fost un derby, după aceea noi nu am mai meritat nimic. Apărarea Timișoarei a fost una bună, inclusiv portarii în repriza a doua. Noi nu am mai avut soluții în atac; am încercat să jucăm individual împotriva unei apărări colective și când faci așa, întotdeauna se termină în acest mod.

Dragan Dukic, antrenor HC Odorhei

”Astăzi nu doar apărarea a ținut bine, am jucat fenomenal și în defensivă și în atac, iar pe contraatac a făcut un meci extraordinar. În ultimele minute, am încetinit un pic ritmul, era normal după efortul depus. La început însă, mi-a fost foarte frică pentru că Odorheiul are o echipă foarte bună și în plus era incert la noi și Cristi Fenici. 10 zile nu s-a antrenat, a făcut-o cu două zile înainte de meci și pot spune că avem un căpitan ”fenomen”, poate juca și accidentat că nu se simte. Îmi felicit toți jucătorii, au dat foarte mult pentru acest joc.

Am avut o serie pozitivă până la deplasarea de la Turda, dar acolo cred că toate echipele își întrerup seriile de rezultate bune. Sperăm să mergem din nou bine, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. După două zile libere vom reveni la antrenamente, dar trebuie să luăm din nou în calcul că vreme de patru zile nu ne vom putea antrena în sala noastră, asta e cel mai important. În aceste circumstanțe trebuie să pregătim bine jocul de la Făgăraș, după aceea ne gândim la celelalte jocuri.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!