TURDA-POLI 27-24

SCM Politehnica Timișoara a cedat la 3 goluri diferență în deplasarea de la Turda, cu Potaissa. Ardelenii s-au impus cu 27-24, după ce la pauză aveau avantaj de un singur gol, scor 13-12. Circumstanțele dificile ale deplasării la Turda s-au confirmat în cele din urmă, într-o partidă în care raportul eliminărilor, mai ales în prima repriză, a înclinat spre alb-violeți. În plus, absența lui Fenici a contat atât pe propriul semicerc, unde Poli nu s-a mai putut apăra la fel de avansat și agresiv, cât și în atac, unde unele acțiuni coordonate de el s-ar fi putut încheia diferit.

În ambele tabere s-au remarcat portarii; Adam Savic de la timișoreni a strâns 14 intervenții decisive, în vreme ce la Ludovic Varo, de la Turda, a adunat 16. Echipa noastră a încercat o desprindere la 3 goluri diferență, dar s-a văzut egalată pe fond de inferioritate numerică. Începutul reprizei secunde i-a găsit mai insporați pe ardeleni, care s-au distanțat, la rândul lor, la trei goluri, însă Politehnica a echilibrat situația în câteva minute. A urmat o perioadă de echilibru până în min 50, când o eliminare a lui Cîmpan i-a fost utilă Turdei să se desprindă decisiv de la 20-20 la 23-20. Un alt episod, care a ținut gazdele cu prima șansă la victorie s-a petrecut la aruncarea din poartă în poartă a timișoreanului Savic, însă Varo a respins miraculos cu piciorul, după ce a intrat pe teren la o schimbare.

Marcatorii Politehnicii în jocul de față au fost: Vuk Milosevic 5g, Krsto Milosevic 4g, Marjanovic 4g, Orbovic 3g, Șania 3g, Cîmpan 2g, Hrimiuc 2g, Lasica 1g. La Potaissa, au înscris câte 4 goluri Nenad Savic, Iancu și Cîntec.

”Mă bucur pentru băieții mei că au luptat extraordinar pe terenul unei echipe unde e greu să câștigi. Ne-am ținut aproape de adversarii noștri atât cât s-a putut. Suntem prea la cald și nu aș dori să fac referire și la alte aspecte ale meciului!”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!