VIOLEŢII PROMIT SĂ LUPTE ŞI LA TURDA

Runda a 10-a din Liga Naţională coincide cu un moment dificil pentru echipa noastră, care trebuie să evolueze la Potaissa Turda. Unul dintre motive este accidentarea căpitanului Cristian Fenici; el a fost diagnosticat cu o ruptură musculară şi nu face deplasarea în judeţul Cluj. Un alt motiv este că Potaissa pierde destul de rar pe propriul teren.

SCM Politehnica e una din cele trei echipe fără înfrângere în cele mai recente patru etape de campionat, însă şi Turda vine după o victorie de moral la vicecampioana CSM Bucureşti. Duelul Turda – Timişoara se joacă sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 18, fiind arbitrat de cuplul constănţean Georgescu/Moldoveanu.

“În această situaţie, în care suntem, pot spune că Turda e favorită. Dar au mai fost şi alţii favoriţi contra noastră, Dinamo, Constanţa şi Steaua şi am venit cu rezultate bune de la ei. Pentru Turda e un moment foarte bun, dar şi noi am evoluat bine în deplasare. Vom lupta şi fără Fenici accidentat. Nu mă interesează dacă e un meci pentru un anumit loc în clasament, deocamdată trebuie doar să adunăm puncte. Mereu între Turda şi Timişoara au fost meciuri dure, dar cu fair-play şi corectitudine“.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica Timişoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI!

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI! SCM Politehnica Timișoara a avut şansă la tragerea la sorţi, fiind programată în optimile de finală pe teren propriu, unde în această toamnă a fost imbatabilă! Violeţii vor întâlni CSU Suceava într-o manşă unică programată în perioada în...

citește mai mult

CEL MAI GREU MECI ACASĂ…

CEL MAI GREU MECI ACASĂ... Băieții noștri au nevoie mai mult decât oricând în această toamnă de sprijinul publicului într-un duel pe care vor să-l transforme în rezultat pozitiv! SCM Politehnica primește vizita celor de la HC Odorhei în etapa a 11-a din Liga...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!