MAI SUNT ȘI ASTFEL VICTORII STRÂNSE…

”Studenții” timișoreni s-au impus cu destulă greutate în partida cu CSM Focșani, scor final 23-21 (12-10) într-un meci din etapa a 9-a a Ligii Naționale. Ieșită puțin din ritmul jocurilor anterioare de campionat, SCM Politehnica s-a desprins în finalurile de reprize cu ajutorul apărării; pe contaatac și pe faza ofensivă au punctat mai ales extremele alb-violete Filip Marjanovic 7 goluri și Flavius Cîmpan 4 goluri, dar și căpitanul Cristi Fenici a tras echipa după el cu acțiuni individuale finalizate de șase ori cu gol.

Echipa din Focșani a venit la Timișoara să-și joace șansa, chiar dacă nimeni nu ar fi considerat-o favorită. În multe momente, moldovenii au fost egalii gazdelor și chiar au condus, însă pe final de meci erorile ofensive i-au costat. SCM Politehnica a scăpat în învingătoare, cu patru goluri avans și posesia în ultimele zeci de secunde.

”Ceea ce anticipam s-a întâmplat… ne-a fost greu să ne impunem. Am făcut multe greșeli inclusiv la pasare. Pauza competițională nu ne-a făcut bine… Nu se poate câștiga mereu la multe goluri diferență, dar mă bucur că am făcut-o, pentru că era important să ne menținem seria pozitivă de rezultate, care să ne urce în clasament. Până la urmă am controlat finalul de meci, cu un avantaj mare ținând cont de celelalte perioade din meci în care scorul a fost mai strâns. Îi felicităm și pe cei din Focșani pentru cum s-au luptat. Pregătirea meciului de la Turda, din etapa următoare, va trebui să fie mai serioasă și mai bună.”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI!

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI! SCM Politehnica Timișoara a avut şansă la tragerea la sorţi, fiind programată în optimile de finală pe teren propriu, unde în această toamnă a fost imbatabilă! Violeţii vor întâlni CSU Suceava într-o manşă unică programată în perioada în...

citește mai mult

CEL MAI GREU MECI ACASĂ…

CEL MAI GREU MECI ACASĂ... Băieții noștri au nevoie mai mult decât oricând în această toamnă de sprijinul publicului într-un duel pe care vor să-l transforme în rezultat pozitiv! SCM Politehnica primește vizita celor de la HC Odorhei în etapa a 11-a din Liga...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!