MAI SUNT ȘI ASTFEL VICTORII STRÂNSE…

”Studenții” timișoreni s-au impus cu destulă greutate în partida cu CSM Focșani, scor final 23-21 (12-10) într-un meci din etapa a 9-a a Ligii Naționale. Ieșită puțin din ritmul jocurilor anterioare de campionat, SCM Politehnica s-a desprins în finalurile de reprize cu ajutorul apărării; pe contaatac și pe faza ofensivă au punctat mai ales extremele alb-violete Filip Marjanovic 7 goluri și Flavius Cîmpan 4 goluri, dar și căpitanul Cristi Fenici a tras echipa după el cu acțiuni individuale finalizate de șase ori cu gol.

Echipa din Focșani a venit la Timișoara să-și joace șansa, chiar dacă nimeni nu ar fi considerat-o favorită. În multe momente, moldovenii au fost egalii gazdelor și chiar au condus, însă pe final de meci erorile ofensive i-au costat. SCM Politehnica a scăpat în învingătoare, cu patru goluri avans și posesia în ultimele zeci de secunde.

”Ceea ce anticipam s-a întâmplat… ne-a fost greu să ne impunem. Am făcut multe greșeli inclusiv la pasare. Pauza competițională nu ne-a făcut bine… Nu se poate câștiga mereu la multe goluri diferență, dar mă bucur că am făcut-o, pentru că era important să ne menținem seria pozitivă de rezultate, care să ne urce în clasament. Până la urmă am controlat finalul de meci, cu un avantaj mare ținând cont de celelalte perioade din meci în care scorul a fost mai strâns. Îi felicităm și pe cei din Focșani pentru cum s-au luptat. Pregătirea meciului de la Turda, din etapa următoare, va trebui să fie mai serioasă și mai bună.”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!