SÂMBĂTĂ, AMICAL CU ZVEZDA LA VRȘEȚ!

SCM Politehnica Timișoara desfășoară o săptămână de pregătire fizică, în perioada de pauză competițională internă. La finele săptămânii, bănățenii vor juca un amical cu Crvena Zvezda, la Vârșeț, de la ora 19, ora noastră.

Adversara băieților noștri e deținătoarea Cupei Serbiei și singura echipă cu parcurs perfect din campionatul țării vecine, în condițiile în care a disputat și derby-ul tradițional cu Partizan, câștigat de elevii lui Nenad Perunicic cu 23-22. SCM Politehnica a încheiat și ea bine o perioadă destul de dificilă, În Liga Națională, cu deplasări în București și Constanța, de unde a adunat 5 puncte.

Din lotul alb-violet lipsesc în aceste zile jucătorii convocați la loturile naționale: Cristian Fenici (România), Zlatko Daskaloski (Macedonia) și Marko Lasica (Muntenegru). Fenici a marcat două goluri în primul amical al tricolorilor în Portugalia; lusitanii au terminat învingători cu 29-24. Tot la reprezentativă, dar la cea a juniorilor mici, e convocat și Cristian Samfirescu. Această echipă națională face un stagiu de pregătire în Lituania.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!