SÂMBĂTĂ, AMICAL CU ZVEZDA LA VRȘEȚ!

SCM Politehnica Timișoara desfășoară o săptămână de pregătire fizică, în perioada de pauză competițională internă. La finele săptămânii, bănățenii vor juca un amical cu Crvena Zvezda, la Vârșeț, de la ora 19, ora noastră.

Adversara băieților noștri e deținătoarea Cupei Serbiei și singura echipă cu parcurs perfect din campionatul țării vecine, în condițiile în care a disputat și derby-ul tradițional cu Partizan, câștigat de elevii lui Nenad Perunicic cu 23-22. SCM Politehnica a încheiat și ea bine o perioadă destul de dificilă, În Liga Națională, cu deplasări în București și Constanța, de unde a adunat 5 puncte.

Din lotul alb-violet lipsesc în aceste zile jucătorii convocați la loturile naționale: Cristian Fenici (România), Zlatko Daskaloski (Macedonia) și Marko Lasica (Muntenegru). Fenici a marcat două goluri în primul amical al tricolorilor în Portugalia; lusitanii au terminat învingători cu 29-24. Tot la reprezentativă, dar la cea a juniorilor mici, e convocat și Cristian Samfirescu. Această echipă națională face un stagiu de pregătire în Lituania.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI!

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI! SCM Politehnica Timișoara a avut şansă la tragerea la sorţi, fiind programată în optimile de finală pe teren propriu, unde în această toamnă a fost imbatabilă! Violeţii vor întâlni CSU Suceava într-o manşă unică programată în perioada în...

citește mai mult

CEL MAI GREU MECI ACASĂ…

CEL MAI GREU MECI ACASĂ... Băieții noștri au nevoie mai mult decât oricând în această toamnă de sprijinul publicului într-un duel pe care vor să-l transforme în rezultat pozitiv! SCM Politehnica primește vizita celor de la HC Odorhei în etapa a 11-a din Liga...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!