LUPTĂ, CONCENTRARE ȘI O VICTORIE MARE!

Handbaliștii noștri au întrerupt seria de 10 meciuri fără victorie în fața lui Dinamo cu o evoluție curajoasă și un triumf meritat în această seară în Capitală. Bănățenii au condus tot meciul și s-au impus în cele din urmă cu 26-23, avantaj de trei goluri pe care-l aveau și la pauză, 13-10.

Spiritul de luptă al timișorenilor s-a făcut simțit încă din startul meciului, când Poli și-a creat un avans de 3 goluri. Chiar dacă Dinamo a egalat relativ repede, trupa lui Pero Milosevic a găsit soluțiile alternative pentru a nu ceda; a revenit la conducere și s-a menținut pe tot parcursul confruntării, chiar dacă adversarii au egalat în anumite momente. Intervențiile din prima repriză ale lui Daskaloski, ale lui Savic după pauză, siguranța lui Marjanovic la aruncările de la 7 metri, finalizările personale ale lui Orbovic în prima parte și ale lui Krsto Milosevic în cea de-a doua au arătat că gruparea de pe Bega poate furniza supriza, iar aceasta a venit în cele din urmă. Evoluțiile bune din deplasările dificile ale toamnei au fost recompensate cu o victorie pe care nimeni nu a reușit-o pe terenul lui Dinamo în ultimii ani. Felicitări tuturor băieților!

Marcatorii Politehnicii în acest meci: Marjanovic 8 goluri (5 din 7m), Orbovic 6, Krsto Milosevic 5, Cîmpan 3, Hrimiuc 2, Vuk Milosevic 1, Fenici 1. La Dinamo, Komogorov a punctat de 7 ori.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI!

CU SUCEAVA, ÎN CUPA ROMÂNIEI! SCM Politehnica Timișoara a avut şansă la tragerea la sorţi, fiind programată în optimile de finală pe teren propriu, unde în această toamnă a fost imbatabilă! Violeţii vor întâlni CSU Suceava într-o manşă unică programată în perioada în...

citește mai mult

CEL MAI GREU MECI ACASĂ…

CEL MAI GREU MECI ACASĂ... Băieții noștri au nevoie mai mult decât oricând în această toamnă de sprijinul publicului într-un duel pe care vor să-l transforme în rezultat pozitiv! SCM Politehnica primește vizita celor de la HC Odorhei în etapa a 11-a din Liga...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!