DUELUL CELOR DOUĂ POLITEHNICI!

Disputa omonimelor din Liga Națională de handbal masculin pare, la prima vedere, disproporționată mai ales prin prisma ambițiilor și obiectivelor din sezon; timișorenii vizează o clasare fruntașă, care să le dea ocazia unei noi participări europene, în vreme ce ieșenii încearcă să-și mențină statutul de prim divizionară. SCM Poli vrea să mai pună trei puncte într-o perioadă extrem de dificilă, în care deplasările au fost și mai numeroase și mai dificile. Victoria e necesară pentru a ține pasul cu alte formații ce au pretenții majore, dar nu au acumulat suficiente puncte pentru o poziție de play-off.

CS Politehnica Iași vine în Banat din postura de ”lanternă roșie”, fără niciun punct cucerit, dar cu câteva meciuri bune, în care a pierdut la mare luptă, în meciuri cu adversari mult mai bine cotați.

Meciul de la sala ”Constantin Jude” e programat joi, 12 octombrie, de la ora 17,30. Arbitrii desemnați la această întâlnire sunt A. Constantin (București) și Laszlo Gal (Harghita). Observator al Federației Române de Handbal este Ilie Vizitiu (Hunedoara).

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!