DERBY TIMIŞOREAN DE JUNIORI!

Foarte tinerii jucători ai SCM Politehnica Timişoara sunt din nou în faţa unui meci al orgoliilor în seria zonală a campionatului naţional de juniori III. Alb-violeţii joacă sâmbătă, 7 octombrie, la ora 10, la sala Banusport, contra concitadinei LPS Banatul Timişoara. SCM Poli are victorii pe linie în cele patru meciuri disputate în această toamnă.

Juniorii vor avea un program plin în acest final de săptămână. Duminică, 8 octombrie, o bună parte din lotul trupei pregătite de Attila Horvath va fi la Reşiţa la o reuniune regională a celor mai buni juniori şi cadeţi din Banat şi Oltenia. Acţiunile de selecţie şi verificare vor fi o dată pe lună; s-au creat patru centre regionale (Moldova, Transilvania, Dobrogea-Muntenia şi Banat-Oltenia), ultimul dintre ele fiind coordonat de timişoreanul Attila Horvath. La Reşiţa vor fi în total 70 de copii aparţinând grupelor de vârstă 2000-2001 (juniori) şi 2002-2003 (cadeţi).

Componenţii SCM Politehnica Timişoara convocaţi:

Portari: Sebastian Prodan, Radu Nolan, Matei Brânzea

Jucători: Mircea Ulariu, Alexandru Grad, Samuel Horvath, Alexandru Moldovan, Vlad Chira, Vlad Şipoş, Andrei Stolojan, Alexandru Boancă, George Ursu, Alex Samfirescu.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!