EGAL DE MORAL!

Băieţii noştri se întorc cu un punct din deplasarea de la Steaua, după 25-25 la Chiajna, cu echipa care ocupa locul al doilea înaintea acestei etape. SCM Politehnica a avut chiar şansa victoriei pe final de întâlnire, după ce şi-a menţinut posesia în ultimul minut de joc.

A fost o partidă extrem de echilibrată, în care foarte puţine zeci de secunde una sau alta dintre echipe s-a desprins pe tabela de scor. Distanţa maximă între cele două grupări a fost de 3 goluri în favoarea Stelei, în startul de repriză secundă, pe fondul unei superiorităţi numerice a bucureştenilor. În efective complete, însă, SCM Politehnica a reuşit să revină şi să ducă meciul spre o remiză care l-a mulţumit pe antrenorul Pero Milosevic. „Îmi felicit jucătorii pentru prestaţia din această deplasare dificilă. Am arătat spirit şi caracter, după marea deziluzie trăită la CSM Bucureşti. Nu credeam că băieţii îşi vor recăpăta moralul de luptă. Sunt în primul rând mulţumit că am avut puterea să revenim. A fost un meci bun, pe care îl puteam şi câştiga cu ceva mai multă şansă. Am jucat bine în aceste deplasări sificile ale toamnei, dar din păcate nu am putut aduce mai multe puncte, deşi, consider că am fi meritat” a spus tehnicianul muntenegrean al violeţilor.

Marcatorii Politehnicii au fost: Orbovic 6, Cîmpan 5, Fenici 4, Krsto Milosevic 3, Vuk Milosevic 2, Hrimiuc 2, Marjanovic 1, Şania 1, Ştefan 1. La Steaua, Vujic 8 (6 din 7m), Aslanian 6.

Gruparea de pe Bega acumulează 8 puncte, după un program dificil al partidelor în deplasare; în runda următoare, joi, 12 octombrie, e prevăzut meciul de acasă cu nou promovata Politehnica Iaşi.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!