PATRU DIN PATRU!

Juniorii III de la SCM Politehnica Timișoara au învins și în al 4-lea meci oficial al sezonului, în derby-ul bănățean jucat astăzi cu CSM Școlar Reșița. Copiii pregătiți de Atilla Horvath au învins gruparea cărășeană, la sala Banusport, cu 36-18 (22-9). Marcatorii echipei noastre au fost Grad 8, Moldovan 7, Chira 7, Ulariu 6, Stolojan 2, Sipos 2, Horvath 2, Boancă 1, Ursu 1.

Micii violeți sunt singurii rămași în seria zonală G cu parcurs perfect după cele patru etape disputate. Ei sunt urmați de CSS Hunedoara I și CSM Școlar Reșița, la două puncte mai puțin. Săptămâna viitoare, în 7 octombrie, vine derby-ul timișorean pe terenul celor de la LPS Banatul, iar peste două etape jocul cu o altă echipă timișeană, CS Unirea Sânnicolau Mare.

Tot la sfârșitul săptămânii viitoare, în 8 octombrie, 10 jucători de la SCM Politehnica Timișoara vor fi prezenți la o acțiune regională de selecție, la Reșița. Antrenorul Atilla Horvath, selecționerul regional, va conduce împreună cu unul dintre tehnicienii naționalei de juniori patru antrenamente pentru copiii născuți în anii 2000-2001 și 2002-2003. Astfel de acțiuni vor căpăta caracter regulat, câte o dată pe lună.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!