ANALIZE ȘI CIFRE DUPĂ AMICALELE CU PANCEVO

SCM Politehnica Timișoara a câștigat ambele amicale cu Dinamo Pancevo, din acest final de săptămână, la sala din Buziaș. Chiar dacă nu a putut trimite în teren toți jucătorii din lot, antrenorul Pero Milosevic s-a declarat mulțumit de randamentul băieților și de modul cum au răspuns cerințelor tactice.

”Am realizat ce ne-am dorit, două meciuri puternice, cu un adversar din Pancevo, care s-a bătut mult mai ales în primul meci. Și în jocul al doilea am realizat ce ne-am propus, adică ne-am apărat bine și am alergat mult. Mai avem de lucrat mult, dar mă bucur că se sudează relațiile de joc în defensivă, între Șania, Hrimiuc și Orbovic cu jucătorii mai vechi în frunte cu Fenici. În atac, avem multe soluții la aruncările de afară. Din păcate am avut parte și de unele accidentări, cea mai recentă fiind a lui Lasica în primul amical. Nu l-am folosit preventiv pentru a nu apărea probleme mai mari, la fel cum am făcut cu Vuk Milosevic și cu Flavius Cîmpan. Și Fenici a simțit dureri, dar a jucat o parte din meci și a dat un exemplu din postura de căpitan de echipă.

Problemele mai mari au fost cu pregătirea pe căldura aceasta, cu deplasărle în autobuz și cu faptul că băieții nu au timp suficient să se odihnească. Și în aceste condiții am făcut o pregătire bună și îmi felicit jucătorii pentru sacrificiul lor.”

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Pentru conformitate, iată cifrele celor două întâlniri:

Vineri, SCM Politehnica – Dinamo Pancevo 32-25 (16-13); marcatorii violeți au fost Marjanovic 9, Șania 6, Krsto Milosevic 4, Fenici 3, Hrimiuc 3, Furak 3, Orbovic 2, Păiuș 1, Lasica 1.

Sâmbătă, SCM Politehnica – Dinamo Pancevo 37-22 (20-10); marcatorii noștri au fost Krsto Milosevic 6, Hrimiuc 5, Șania 5, Marjanovic 4, Neamțu 4, Furak 4, Păiuș 3, Fenici 2, Orbovic 1, Ștefan 1, Szentpeteri 1, Șimicu 1. Au fost menajati din cauza unor probleme medicale Santeiu, Uruianu, Lasica, Cîmpan și Vuk Milosevic.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!