CONCLUZIILE ANTRENORULUI DUPĂ PRIMELE AMICALE

Tehnicianul SCM Politehnica, Pero Milosevic, s-a declarat mulțumit de evoluția handbaliștilor alb-violeți în primele două jocuri de verificare ale verii, cu CSM Făgăraș. Ambele partide au fost câștigate de bănățeni cu 28-20. În aceste întâlniri au fost folosiți toți jucătorii disponibili; excepție a făcut Andrei Santeiu, cu dureri la spate. Au fost în teren în amicalul al doilea inclusiv portarul Răzvan Vâlceanu, care a fost pe foaie în primul meci, dar nu a jucat deloc, respectiv interul Ionuț Uruianu, care a stat în tribună la primul joc tot din motive medicale.

”Sunt foarte mulţumit de cum răspund şi cum lucrează jucătorii. Au fost 8 zile intense de pregătire, din momentul reunirii şi până acum am făcut 13 antrenamente puternice şi un amical. E foarte bine pentru un grup de jucători, care nu a mai fost împreună. Ne-am exprimat bine şi în apărare şi în atac, chiar dacă au fost greşeli.”

Pero Milosevic, mulțumit de jocuri

”În apărare, Şania şi Orbovic au jucat prima dată cu Vuk Milosevic sau cu Cristi Fenici în tripleta din centrul defensivei. Avem nevoie de mult timp şi multă muncă. Dar per ansamblu, avem mai multe opţiuni de joc, pentru că a venit Cîmpan pe extremă dreapta (arată bine şi în atac şi în apărare) şi creează o concurenţă pentru Lasica. Dincolo pe stânga, Marjanovic şi Neamţu se completează bine. În inter stânga îi avem pe Şania şi Krsto Milosevic, apoi Vuk Milosevic şi Cristi Fenici sunt de meserie coordonatori dar îi pot folosi unde doresc şi unde am nevoie. Pe poziţia de pivot, Didi Hrimiuc se mişcă bine, e un pic obosit, pentru că nu era obişnuit cu o astfel de intensitate de lucru. La fel se întâmplă şi la Milos Orbovic, care a trebuit să şi piardă câteva kilograme.

Un aspect la care mai trebuie să lucrăm este postul de portar. Au perioade oscilante, sunt valoroşi dar e nepermis ca în unele faze să primească goluri din joc pasiv al adversarilor, de la mare distanţă sau de pe extreme din unghi foarte mic. Sunt sigur că anul acesta nu se va mai întâmpla ca sezonul trecut; Savic e la un nivel bun, dar aştept mai mult de la Daskaloski în acest an.”

Pero Milosevic, analiza posturilor

Marcatorii Politehnicii:

În primul amical: Filip Marjanović 5g, Flavius Cîmpan 4g, Denis Neamțu 4g, Cristian Fenici 3g, Krsto Milosevic 3g, Marko Lasica 3g, Vuk Milosevic 2g, Alin Șania 2g, Milos Orbovic 1g,  Didi Hrimiuc 1g.

În al doilea amical: Milos Orbovic 7g, Filip Marjanović 5g, Flavius Cîmpan 3g, Krsto Milosevic 3g, Marko Lasica 2g, Didi Hrimiuc 2g, Cristian Fenici 2g, Vuk Milosevic 1g, Denis Neamțu 1g, Leonard Ștefan 1g, Alin Șania 1g.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

ANALIZE ȘI CIFRE DUPĂ AMICALELE CU PANCEVO

ANALIZE ȘI CIFRE DUPĂ AMICALELE CU PANCEVO SCM Politehnica Timișoara a câștigat ambele amicale cu Dinamo Pancevo, din acest final de săptămână, la sala din Buziaș. Chiar dacă nu a putut trimite în teren toți jucătorii din lot, antrenorul Pero Milosevic s-a declarat...

citește mai mult

PREZENTARE, TRANSFERURI, PRECIZĂRI

PREZENTARE, TRANSFERURI, PRECIZĂRI Echipele de handbal din cadrul SCM Timișoara vor lua parte la spectacolul de Ziua Timișoarei, din data de 3 august. Cele două loturi, fetele ce evoluează în liga a doua și băieții din Liga Națională, vor urca pe scena din Piața...

citește mai mult

REUNIRE CU ALIN ŞANIA TRANSFERUL NR 5!

REUNIRE CU ALIN ŞANIA TRANSFERUL NR 5! Echipa noastră l-a adus la Timişoara pe unul dintre cei mai experimentaţi interi stânga din campionatul autohton; Alin Şania a semnat pe următorul sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El s-a prezentat...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!