REUNIRE CU ALIN ŞANIA TRANSFERUL NR 5!

Echipa noastră l-a adus la Timişoara pe unul dintre cei mai experimentaţi interi stânga din campionatul autohton; Alin Şania a semnat pe următorul sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. El s-a prezentat din prima zi a antrenementelor pe plan local, cu gândul de a putea aduna mai multe minute decât a evoluat în sezonul precedent la Dinamo Bucureşti.

Managerul sportiv al timişorenilor Dan Dumitru a vorbit despre obiectivul major al sezonului – accesul într-o cupă europeană. Acest lucru se poate realiza prin cucerirea Cupei României sau printr-o clasare finală între primele patru echipe ale Ligii Naţionale.

”Cu experienţa pe care o are, Şania rămâne o mare speranță pentru handbalul românesc. Ne va ajuta foarte multe în apărare, dar şi în atac, la aruncările de afară, care ne-au cam lipsit sezonul trecut. Cu Câmpan câştigăm o mai mare experienţă pe extrema dreapta, alături de Lasica. Si Furak, care să prindă mai multe minute anul viitor. Krsto Milosevic a jucat foarte bine la CSM București şi ne va ajuta pe inter stânga, dar şi cu pasele lui. Aşadar, cu cei trei, dar şi cu Orbovic pe inter dreapta şi ci Didi Hrimiuc pe pivot, avem o bancă mai lungă. Trebuie să lucrăm cu toţii şi să luăm lucrurile pas cu pas. Sper să fim feriţi şi de accidentări”

Pero Milosevic, antrenor principal

”Am început antrenamentele acum câteva zile la București, dar viața de sportiv te schimbă. Am fost într-o discuție foarte scurtă cu Dan Dumitru, ne-am înţeles repede, pentru că îmi doresc să joc mai mult decât anul trecut. Poli e una dintre fostele campioane ale României, este un club cu oameni profesioniști și am rămas plăcut impresionat din prima zi în care am ajuns aici. Îmi doresc să facem performanță şi să ne integrăm cu toții”

Alin Şania, inter stânga

”Mă bucur foarte mult că am venit acasă. Sper să fie doi ani frumoși, cu rezultate cât mai bune. Îmi doresc să mă integrez foarte repede în acest colectiv”

Flavius Cîmpan, extremă dreapta

”Politehnica a făcut o treabă bună anul acesta, prin transferurile realizate și vrea să facă o echipă bună. Unul din marile motive ale venirii a fost antrenorul Pero Milosevic, dar şi oamenii cu care am intrat în contact în timpul discuţiilor. Anul acesta, campionatul e mai puternic şi trebuie să lucrăm şi mai mult pentru a ne impune”

Krsto Milosevic, inter stânga

Echipa a început pregătirile cu o şedinţă la sal de forţă, după care în cursul după amiezii se deplasează la Buziaş, pentru un prim antrenament cu mingea. Deplasările în staţiunea timişeană reprezintă singura soluţie de pregătire în sală, deoarece la “Constantin Jude” suprafaţa de joc e în plin proces de cosmetizare. Lucrările vor dura cu siguranţă până la începutul lunii viitoare.

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!