SE ȘTIU TREI DIN CEI PATRU NOU VENIȚI

SCM Politehnica Timișoara și-a prezentat noii jucători, care vor îmbrăca din această vară tricoul alb-violet. Au fost transferuri, care că înlocuiască plecările din finalul acestui sezon competițional – Simovic, Lazarov, Pejovic și Vaidasigan. Doi dintre ei sunt din Serbia, iar cel de-al treilea este român:

MILOS ORBOVIC – inter dreapta (23 ani), venit de la Vojvodina Novi Sad, cu 11 selecții la naționala Serbiei

UROS ELEZOVIC – inter stânga (35 ani), venit de la Lekhwiya (Qatar), dar și cu experiențe anterioare în Slovenia, Franța, Elveția și Serbia, precum și cu 10 selecții la naționala Serbiei

DIDI HRIMIUC – pivot (26 ani), venit de la HC Vaslui și cu evoluții anterioare la Centrul de Excelență de la Sighișoara, Steaua București și naționala de tineret

Avem un obiectiv, depinde dacă vom mai putea atrage unii jucători și de alte câteva lucruri. O idee avem, încercăm să ne clasăm între priemele patru la finele sezonului regular și dacă se poate o clasare tot între primele patru în Cupă, dar acolo e ca la loterie. De aceea am adus jucătorii prezentați azi, le urez bun venit. Hrimiuc, pe postul de pivot, vom câștiga mult pe contraatac și pe ambele faze ale jocului. Orbovic e un stângaci, care a câștigat tot cu Vojvodina, încă nu a împlinit 24 de ani; el și-ar fi dorit un contract în Occident, dar am fost suficient de rapizi pentru a-l convinge să semneze cu noi; e un pasator foarte bun cître pivot și către extreme, dar aruncă bine și de la 9 metri. Elezovic e cel mai experimentat dintre ei, a jucat mult timp și în afară, dar și la Vojvodina; e un învingător.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica

Sunt fericit și mulțumit că pot să lucrez din nou cu antrenorul pe care l-am avut la lotul național de tineret. Am jucat câteva meciuri amicale contra Timișoarei în anii anteriori, deci știu câte câte ceva despre echipa de aici. E o experiență nouă, dar apropierea zonală de țara natală va fi benefică pentru o adaptare rapidă. Voi avea liniște să joc, iar dacă se va ivi posibilitatea vom încerca să ne luptăm și pentru titluri naționale. Încă o dată spun, abia aștept noua provocare.

Uros Elezovic, inter stânga SCM Politehnica

Vreau să spun că îmi pare foarte bine de alegerea făcută, pentru următoarele două sezoane voi fi în această echipă, am auzit cuvinte frumoase despre un club bun și despre un campionat puternic. Vreau să mă ridic la așteptările antrenorului și ale conducătorilor, dar să dau tot ce-i mai bun în cele două campionate.

Milos Orbovic, inter dreapta SCM Politehnica

Mă bucur că fac parte din acest proiect, sper să reușim să îndeplinim obiectivele și să am o contribuție importantă la ceea ce se cere aici. Consider acest transfer ca o provocare și sper ca la final de sezon să fie toată lumea mulțumită. Las evoluțiile să vorbească de la sine.

Didi Hrimiuc, pivot SCM Politehnica

Le mulțumim celor care au făcut parte din lot și cu care ne-am închis colaborarea în acest final de sezon. Le suntem recunoscători pentru tot ce au făcut lui Simovic, Lazarov, Pejovic și Vaidasigan. Cei trei jucători prezentați cu acest prilej i-am dorit foarte mult, discuțiile s-au materializat mai demult, dar au devenit oficiale acum. Mai avem cel puțin un transfer.

Dan Dumitru, manager sportiv SCM Politehnica

Am putut să ne facem, în liniște, o strategie pentru aducerea acestor jucători. Cu aceste noi achiziții, dar și cu nucleul vechi al echipei, reiterăm obiectivele sezonului precedent – podiumul și Cupa României. Așteptăm să vedem și cum se vor decide finanțările, conform noii legi a sportului. Sperăm că ne vom atinge obiectivele pe termen mediu și lung.

Radu Țoancă, director SCM Timișoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!