LOCUL 6, FINAL!

Meciul al doilea de clasament între SCM Politehnica și HC Odorhei a dat câștig de cauză harghitenilor, după o luptă echilibrată, în care ultimul minut a decis soarta întâlnirii; bănățenii au trimis în bară o aruncare de la 7 metri, prin Vaidasigan, iar vizitatorii au înscris la ultima fază, Komogorov fiind pe post de marcator.

Fiecare echipă a încercat desprinderea, Odorheiul a făcut-o la două goluri diferență, iar Politehnica la trei ”lungimi”. Erorile ofensive de ambele părți au făcut ca scorul să fie strâns în ultimele minute, astfel că totul s-a decis așa cum aminteam anterior, la fazele dinaintea sirenei finale. Daskaloski a reușit opt intervenții de efect, Savic l-a completat cu două aruncări de la 7 metri apărate și alte câteva mingi importante, iar pe teren Fenici și-a respectat statutul de căpitan și a fost exemplu de angajament. A fost și o confirmare a premiului primit din partea suporterilor, pentru ”cel mai bun jucător polist în sezonul 2016-2017”, în ura unui sondaj pe Facebook; premiul i-a fost înmânat de Octavian Sărăndan, unul dintre spectatorii cu mare vechime (peste 40 de ani) în tribuna de la ”Olimpia-Constantin Jude”.

Marcatorii întâlnirii:

SCM Politehnica: Fenici 8, Vaidasigan 6, Lasica 5, Marjanovic 4, Ștefan 2, Lazarov 2, Păiuș 1.

HC Odorhei: Komogorov 6, Onyejekwe 5, Markez 5, Ghiță 4, Peric 3, Ojleski 2, Kuzmanoski 2, Mihalcea 1, Csog 1.

 

”Îmi felicit colegii că au avut respect față de mine și am fost uniți pentru a termina cât mai sus după eliminarea din sferturile de finală. Părerea mea e că locul Odorheiului, la fel ca și al Politehnicii nu e pe locurile 5 sau 6, meritam mai mult cu un pic de șansă. Noi ne vom reorganiza, va veni un alt antrenor, iar ambițiile vor fi mai mari. Între primele trei poziții ne este locul! În ultimii ani am ăierdut de fiecare dată în sferturile de finală și nu am intrat între primele patru din motive psihologice, de blocaj în meciurile decisive.”

Goran Kuzmanoski, antrenor-jucător HC Odorhei

 

”Jocurile din Europa, programul aglomerat și unele ghinioane cauzate de accidentări și momente decisive ne-au privat de o nouă luptă pentru medalii. Sunt mulțumit pentru spiritul maxim de luptă pe care l-am avut și în aceste ultime jocuri din sezonul oficial. Nu am avut noroc nici de această dată, la bara lui Vaidasigan, deși el a tras foarte bine la aruncările anterioare. Deja, trebuie să începem să ne gândim la viitorul campionat, pentru a obține o poziție favorabilă pentru play-off, în așa fel încât confruntări importante să le avem de jucat acasă.”

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

 

”Și noi și Odorheiul meritam să intrăm în primele patru. Ne-am dorit să câștigăm azi, să încheiem cu o victorie pe teren propriu, dar și Odorheiul are o echipă bună și de data asta au avut mai mult noroc. Mai urmează antrenamente pe plan local, dar eu mă gândesc și la națională, pentru că vine jocul decisiv cu Belarus, de la Craiova.”

Cristian Fenici, căpitan SCM Politehnica Timișoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!