MAI SPERĂM LA LOCUL 5!

Handbalul alb-violet luptă pentru o nouă poziționare meritorie în Liga Națională. Finala grupei valorice 5-8 pune față în față SCM Politehnica Timișoara și HC Odorhei, cu meciul al doilea de clasament, miercuri, 24 mai, de la ora 19, la sala ”Constantin Jude”. La violeți va reveni, foarte probabil, golgheterul Filip Marjanovic, care a fost accidentat în jocul I; vor sta deoparte și de această dată, tot din motive medicale, Pejovic, Furak și Simovic.

”Suntem nevoiți să ne întâlnim în meci direct doar pentru locul al 5-lea, dar cred că atât noi cât și Odorheiul meritam să jucăm măcar semifinale de campionat, după jocul prestat și modul cum am pierdut în cele din urmă jocurile din sferturile de finală. Îmi aduc aminte de jocul de la Timișoara când pot spune că am jucat foarte bine, aproape perfect, dar am terminat doar la egalitate, pentru că adversarii noștri au un lot cu multe dubluri excelente pe orice post. În ce ne privește pe noi, trebuie să luptăm la fel de mult, să încercăm să câștigăm și apoi să prelungim până la meciul decisiv această confruntare.”

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica

Disputele din această ediție de campionat au fost foarte strânse, cu două victorii pentru harghiteni, pe terenul lor (24-23 în sezonul regulat și 26-24 în meci de clasament) și un egal la Timișoara (31-31 în sezonul regulat).

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!