ÎN MOLDOVA, SE DECIDE PENTRU CE LOC JUCĂM!

Handbaliştii de la Politehnica Timişoara pleacă în această seară spre Vaslui, pentru meciul al treilea, care va decide formaţia ce se va bate pentru locul 5 în Liga Naţională. Cu două excepţii – Furak şi Simovic – lotul bănăţenilor este valid.  Întâlnirea de la Vaslui e programată sâmbătă, 13 mai, de la ora 18,30. Arbitrii desemnaţi sunt Marius Pintea (CJ) şi Marcel Sas (BH).

„Pe terenul Vasluiului, va fi un meci foarte greu, dar sperăm să câştigăm, pentru că revine şi Cristi Fenici; să nu uităm că în prima deplasare el nu a jucat, deoarece a fost suspendat. Sperăm să fim în tonus şi să ne impunem, pentru că vrem să luptăm pentru locul 5. Din punct de vedere fizic stăm bine, băieţii de la loturile naţionale s-au întors în grafic, aşa că trebuie să fim concentraţi la ce ne-a mai rămas, adică lupta pentru locul 5.

Perioada de pauză nu a fost tocmai de pauză nici pentru cei rămaşi acasă nici pentru cei plecaţi la echipele naţionale. Aici, pe plan local, ne-a pregătit fizic, important este ca în următoarea perioadă meciurile să fie cât de cât legate şi să avem o oarecare continuitate.”

Atilla Horvath, antrenor secund SCM Politehnica Timişoara

„Ne aşteaptă o deplasare lungă, întâlnim o echipă de motivată, care vrea să se impună, dar şi noi vrem acelaşi lucrur. E bine că ne-am recuperat unii jucători şi putem evoua cu o mai mare încredere pentru rezultatul pozitiv. Am avut un an cu câteva ghinioane care au contat. Mai ales accidentările ne-au afectat parcursul din campionat în unele perioade, dar aşa e în handbal, în sport, sperăm să ducem la bun sfârşit acest campionat şi apoi vom vedea din toamnă”

Vuk Milosevic, jucător SCM Politehnica Timişoara

Filip Marjanovic

Filip Marjanovic

Golgheterul echipei

174 de goluri în culorile alb-violet în acest sezon!

Vezi toată echipa Politehnicii!

Vezi toată echipa!
Mai multe știri

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI!

SĂ-I SUSŢINEM PE BĂIEŢI! Ultimul meci oficial al anului 2017 face ca echipa noastră să se apropie de unul dintre obiectivele sezonului intern – prezența în turneul Final Four al Cupei României. Jocul din sferturile de finală, dintre SCM Politehnica şi Ştiinţa Bacău e...

citește mai mult

URCĂM PE LOCUL 2!

URCĂM PE LOCUL 2! Alb-violeții au reușit o prestație convingătoare și în ultimul meci de campionat din 2017, câștigat la HC Vaslui cu 35-28, după ce și la pauză timișorenii aveau un avantaj de luat în seamă, 17-14. Victoria de față îi propulsează pe ”studenți” pe...

citește mai mult
Abonează-te la newsletterul nostru pentru ultimele știri despre SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara

Campionii României - 1991
Câștigătorii Cupei României - 1986
Campionii României la Handbal în 11 - 1956

© 2017 SCM Politehnica Timișoara | Design Doru Costică
Hosting asigurat gratuit de Presslabs

POLI în Social Media

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Trimite știrea prietenilor tăi!